Sisällöntuotanto someen, kotisivuille jne | Powerpanda Oy Turku

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Selkeä, myyvä ja persoonallinen sisällöntuotanto on yksi tärkeimmistä markkinointiviestinnän osa-alueista. Ei nimittäin ole yhdentekevää, millaista sisältöä julkaiset kohderyhmäsi luettavaksi. Sen pitäisi palvella tarkoitustaan, eli saada viestisi lukeva ja Mastercardia hermostuneena pöytään naputteleva asiakaspotentiaali toimimaan!

Oletko esimerkiksi koskaan miettinyt, millainen on juuri sinun yrityksesi tone of voice eli viestinnän äänensävy ja tyyli, jolla vetoat potentiaalisiin asiakkaisiin ja samalla erotut kilpailijoista? Minkälaisella kielellä ja sanavalinnoilla houkuttelet luoksesi haluamaasi kohderyhmää?

Ammattitaitoinen copywriter osaa tuottaa ytimekkäästi tarkoituksenmukaista sisältöä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Me Powerpandalla autamme sinua mielellämme esimerkiksi seuraavissa sisällöntuotannollisissa kokonaisuuksissa:

Sisällöntuotanto Turku

Kotisivusisällöt

Tiedätkö, mikä on vähiten katsottu nettisivu maailmassa?

Vastaus: Googlen antamien hakutulosten kakkossivu.

Tahdotko, että yrityksesi kotisivut löytyvät heti hakutulosten ensimmäiseltä sivulta? Totta kai!

Kotisivuilta löytyvä tekstisisältö on yksi tärkeimmistä asioista, joka vaikuttaa kotisivujesi löytymiseen miljoonien muiden nettisivujen joukosta.

Kauttamme saat selkeät, optimoidut ja hakukoneystävälliset sisällöt kotisivuillesi, jotka parantavat kotisivujesi löydettävyyttä.

Kotisivusisällöt Turku

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on iso osa yrityksen päivittäistä markkinointia ja viestintää. Sen kautta tuodaan esiin yrityksen haluamaa viestiä, mainostetaan, kerätään arvokasta palautetta asiakkailta ja mikä tärkeintä, kommunikoidaan asiakkaiden kanssa.

Sosiaalisen median kanavia sekä tyylejä viestiä löytyy moneen eri tarpeeseen. Tärkeintä onkin löytää juuri itselle sopiva tapa toteuttaa somemarkkinointia. Kuten kaiken muunkin markkinointiviestinnän, myös somen voi halutessaan ulkoistaa joko kokonaan tai osittain. Silloin sinä saat keskittyä siihen, mitä sinä teet parhaiten eli palvelemaan asiakkaitasi.

Kaipaatko suunnitelmallista ja varmaa asiasisältöä someen?

Me autamme sinua löytämään yrityksellesi oikeat somekanavat ja viestintätavat. Voimme myös ylläpitää ja tuottaa somekanaviisi sisältöä joko päivittäin, viikoittain tai harvemmin – juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kaikessa viestinnässä strategia on aina tärkein. Meiltä saat myös yrityksellesi räätälöidyn suunnitelman sosiaalisen median julkaisuja varten.

Psst! Jos et halua ulkoistaa somemarkkinointiasi, mutta et ole ihan varma, miten siellä kannattaisi viestiä, voit tilata meidät myös pitämään somekoulutuksen itsellesi ja työntekijöillesi!

Some markkinointi Turku

Blogitekstit ja artikkelit

Kuten jo aiemmin mainitsimme, kotisivuilta löytyvä tekstisisältö on yksi tärkeimmistä asioista, joka vaikuttaa kotisivujesi löytymiseen miljoonien muiden nettisivujen joukosta. Yksi kätevä keino parantaa kotisivujesi näkyvyyttä on tuottaa sinne uutta tekstiä säännöllisesti. Siihen helpoin ja toimivin työkalu on blogi.

Jos koet, ettei sanan säilää ole suotu sinulle itsellesi, voit ulkoistaa blogisi ylläpidon meille! Copywriterimme näppäimistöllä syntyy asiapitoista ja, mikä tärkeintä, hakukoneoptimoitua tekstiä moneen eri tarpeeseen ja tyyliin.

Ensin me perehdymme yritykseesi, sen toimialaan, kilpailijoihin sekä kohderyhmään. Sitten päätämme yhdessä aiheet, joista kirjoitetaan ja kuinka usein blogitekstejä julkaistaan, jonka jälkeen me käärimme hihat ja ryhdymme töihin! Hyvin suunnitellun sisältöstrategian avulla ei voi kuin onnistua.

Tiedotteet ja muut viralliset tekstit

Tiesitkö, että esimerkiksi lehdistötiedote tulee kirjoittaa tietyn kaavan mukaisesti? Ei sinun oikeastaan tarvitsekaan tietää, koska me voimme kirjoittaa sen sinun puolestasi.

Meille voit ulkoistaa myös tiedotteet, uutiskirjeet sekä muut viralliset kirjeet ja tekstit.

Blogitekstit Turku

Jätä yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.