WordPress Turku – Kotisivut


Olemme erikoistuneet WordPress-kotisivuihin ja WooCommerce-verkkokauppaan. Myös vaativammat, esimerkiksi integraatioprojektit onnistuvat.

Tavallisesti kotisivut toimivat markkinointiviestinnän keskiössä, jolloin sinne ohjataan yrityksen palveluista ja tuotteista kiinnostuneita kävijöitä monikanavaisesti eri lähteistä.

Maailma on muuttunut lyhytjänteisemmäksi ja kävijää kiinnostava informaatio tulee tarjota esille salamannopeasti ja kuin “Manulle illallinen”. Lisäksi ostamisen on oltava helppoa! 

Tämän vuoksi kotisivuihin kannattaa panostaa niin graafisesti kuin tekniikan osalta, löydettävyyttä unohtamatta.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut nykyaikaisia teknologioita hyödyntäen ja huomioimme teknisen ja tarvittaessa myös sisällöllisen hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä vastaaviksi.

Pääsääntöisesti käytämme kotisivuissa WordPressin avoimen lähdekoodin ohjelmistoa, ja rakennamme oikeat ratkaisut sen monipuolisen teknologian ympärille.

Ohjelmistossa onkin oikeastaan vain taivas rajana erilaisille ominaisuuksille ja ulkoasuille. WordPress on maailmanlaajuisesti varmasti käytetyin käyttöjärjestelmä, ja tarjoaakin vaihtoehtoja aina harrastajien blogeista netin suurimpiin uutissivustoihin. WordPress tunnetaan esimerkiksi näistä ominaisuuksista: erittäin muokattava, hyvin hakukoneoptimoitu, responsiivinen, suorituskykyinen, erittäin turvallinen, pystyy hallinnoimaan mobiilisti ja on muutenkin helppo käyttää.

WooCommerce Turku – Verkkokauppa

Verkkokauppa tai digitaalinen kauppa on verkossa ja digitaalisissa kanavissa myymistä.

Valitsemme verkkokauppaasi sopivimman alustateknologian, mutta pääsääntöisesti käytämme WooCommerce -alustaa, joka on skaalautuva, monipuolinen ja mahdollistaa monipuoliset automaatiot esimerkiksi toimitusten ja markkinoinnin osalta.

Kauttamme onnistuvat myös vaativammat ratkaisut ja toteutamme myös tarvittavat verkkokaupan integraatiot esimerkiksi toiminnanohjaukseen, varastoon, laskutukseen, myyntitilauksiin jne.

Verkkokaupasta bisnestä

Kun verkkokauppa on saatu avattua, tiedämme 100% varmuudella miten se saadaan tuottamaan! Olemme siis apuna ja tukena koko matkan ajan ensiaskeleista alkaen.

Onko sinun jo aika digitalisoida bisneksesi ja siirtyä verkkokauppaan, jolloin tuotteesi tai palvelusi ovat 24/7 ostettavissa, jopa globaalisti. Tarvittaessa verkkokauppaan voidaan lisätä automaatiota ja tekoälyä prosessien ja käyttäjäystävällisyyden lisäämiseksi.

Tutustu valmiiseen verkkokauppatuotteeseemme! Ota helposti, ripeästi ja edullisesti oma verkkokauppa haltuusi tällä tuotteella. Me räätälöimme sen ulkoasultaan sinun yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Ei voisi olla helpompaa tapaa aloittaa ura verkkokauppiaana.

Investoi verkkopalveluun, joka tuottaa tulosta!

Kymmenien vuosien kokemuksella, tiedämme miten bisnestä tehdään verkossa ja miten ostamisen helppous toteutetaan! Kaikki digitaalisen markkinoinnin keinot ovat myös 100% mitattavissa.

Ole yhteydessä, räätälöidään teillekin toimivat ja tuottavat verkkopalvelut!

Turun Maalitukku - WordPress ja WooCommerce

www.turunmaalitukku.fi

WordPress ja WooCommerce-tarjouspyyntökori

NJR WordPress-kotisivut

www.njr.fi

WordPress

www.kitca.fi

WordPress ja WooCommerce

www.hoidata.fi

WordPress