Kotisivut yritykselle Turusta | WordPress | Ja palvelu pelaa

Kotisivut yritykselle Turusta

Kotisivut meiltä ja palvelu pelaa!

Toimintamme perusajatus on alusta lähtien ollut, että yhdestä asiasta ei koskaan tingitä ja se on asiakkaiden palvelu! Meiltä saat henkilön kiinni, kun kaipaat kotisivuihisi muutoksia tai apua niiden päivittämiseen. Vaikka kotisivuasiakasmäärämme jatkuvasti kasvavat, huolehdimme aina riittävästä resursoinnista.

Näyttävät ja toimivat kotisivut

Meillä on pitkä kokemus kotisivujen rakentamisesta aina 90-luvulta saakka! Jokainen sivuprojektimme tehdään räätälöidysti, asiakasta kuunnellen, käyttäjäkokemusta sekä ostopolkua ajatellen ja ammattitaidolla.

Kotisivuprojekti sisältää aina seuraavat elementit:

  • Näyttävä graafikon tekemä ulkoasu
  • Responsiivisuus- toimii kaikilla laitteilla (tietokone, tabletti ja mobiili)
  • Hakukoneoptimointi
  • SLL-sertifikaatti
  • Evästebannerin asennus
  • Teknisesti kestävällä pohjalla ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti rakennettu
  • Aukeavat nopeasti ja tietoturvalliset
  • WordPress-ylläpito (premium)

Pyydä TARJOUS »

 

Myös vaativammat, esimerkiksi integraatioprojektit onnistuvat.

Tavallisesti kotisivut toimivat markkinointiviestinnän keskiössä, jolloin sinne ohjataan yrityksen palveluista ja tuotteista kiinnostuneita kävijöitä monikanavaisesti eri lähteistä.

Maailma on muuttunut lyhytjänteisemmäksi ja kävijää kiinnostava informaatio tulee tarjota esille salamannopeasti ja kuin “Manulle illallinen”. Tässä tärkeää roolia näyttelee käyttäjäkokemus, ja sen huolellinen suunnittelu. Lisäksi se että sivuston kaikki palaset tukee selkeää ostopolkua, koska ostamisen on oltava helppoa!

Tämän vuoksi kotisivuihin kannattaa panostaa niin graafisesti kuin tekniikan osalta, löydettävyyttä unohtamatta.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut nykyaikaisia teknologioita hyödyntäen ja huomioimme teknisen ja tarvittaessa myös sisällöllisen hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä vastaaviksi.

Kotisivut yritykselle Turku

WordPress Turku

Pääsääntöisesti käytämme kotisivuissa WordPressin avoimen lähdekoodin ohjelmistoa, ja rakennamme oikeat ratkaisut sen monipuolisen teknologian ympärille.

Ohjelmistossa onkin oikeastaan vain taivas rajana erilaisille ominaisuuksille ja ulkoasuille. WordPress on maailmanlaajuisesti varmasti käytetyin käyttöjärjestelmä, ja tarjoaakin vaihtoehtoja aina harrastajien blogeista netin suurimpiin uutissivustoihin. WordPress tunnetaan esimerkiksi näistä ominaisuuksista: erittäin muokattava, hyvin hakukoneoptimoitu, responsiivinen, suorituskykyinen, oikein käytettynä erittäin turvallinen, pystyy hallinnoimaan mobiilisti ja on muutenkin helppo käyttää.

Varmasti paras ominaisuus WordPressissä on sen tehokas kehittäminen. Usein kotisivutarve aloitetaan jostain ja myöhemmin sinne kehitetään toiminnallisuuksia tukemaan yrityksen toimintaa.

WordPressiä usein kritisoidaan tietoturvan osalta, mutta oikein tehtynä ja ylläpidettynä se on erittäin turvallinen alusta!

WordPress on myös toimittajariippumaton, eli sen ylläpitäjä ja kehittäjä on helppo vaihtaa, jos et esimerkiksi ole nykyisen toimittajasi palveluun tyytyväinen. Saamme jatkuvasti ylläpidettäväksemme jo valmiita sivustoja ja sivuston siirtäminen on useimmissa tapauksissa hyvin nopea ja edullinen toimenpide.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mikä sivustosi tilanne on ja miten voimme siinä auttaa!

Wordpress Turku

Jätä yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.