Kotisivut – Turku


Tavallisesti kotisivut toimivat markkinointiviestinnän keskiössä, jolloin sinne ohjataan yrityksen palveluista ja tuotteista kiinnostuneita kävijöitä monikanavaisesti eri lähteistä.

Maailma on muuttunut lyhytjänteisemmäksi ja kävijää kiinnostava informaatio tulee tarjota esille salamannopeasti ja kuin “Manulle illallinen”. Lisäksi ostamisen on oltava helppoa! 

Tämän vuoksi kotisivuihin kannattaa panostaa niin graafisesti kuin tekniikan osalta, löydettävyyttä unohtamatta.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut nykyaikaisia teknologioita hyödyntäen ja huomioimme teknisen ja tarvittaessa myös sisällöllisen hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä vastaaviksi.

Pääsääntöisesti käytämme kotisivuissa WordPressin avoimen lähdekoodin ohjelmistoa, ja rakennamme oikeat ratkaisut sen monipuolisen teknologian ympärille. Ohjelmistossa onkin oikeastaan vain taivas rajana erilaisille ominaisuuksille ja ulkoasuille. WordPress on maailmanlaajuisesti varmasti käytetyin käyttöjärjestelmä, ja tarjoaakin vaihtoehtoja aina harrastajien blogeista netin suurimpiin uutissivustoihin. WordPress tunnetaan esimerkiksi näistä ominaisuuksista: erittäin muokattava, hyvin hakukoneoptimoitu, responsiivinen, suorituskykyinen, erittäin turvallinen, pystyy hallinnoimaan mobiilisti ja on muutenkin helppo käyttää.

Verkkokauppa – Turku

Verkkokauppa tai digitaalinen kauppa on verkossa ja digitaalisissa kanavissa myymistä.

Onko sinun jo aika digitalisoida bisneksesi ja siirtyä verkkokauppaan, jolloin tuotteesi tai palvelusi ovat 24/7 ostettavissa, jopa globaalisti. Tarvittaessa verkkokauppaan voidaan lisätä automaatiota ja tekoälyä prosessien ja käyttäjäystävällisyyden lisäämiseksi.

Valitsemme verkkokauppaasi sopivimman teknologian, joka myös skaalautuu jos kauppasi tekee “Zalandot”. Toteutamme myös tarvittavat integraatiot esimerkiksi toiminnanohjaukseen.

Kun verkkokauppa on saatu avattua, tiedämme 100% varmuudella miten se saadaan tuottamaan! Olemme siis apuna ja tukena koko matkan ajan ensiaskeleista alkaen.

Investoi verkkopalveluun, joka tuottaa tulosta!

Kymmenien vuosien kokemuksella, tiedämme miten bisnestä tehdään verkossa ja miten ostamisen helppous toteutetaan! Kaikki digitaalisen markkinoinnin keinot ovat myös 100% mitattavissa.

Ole yhteydessä, räätälöidään teillekin toimivat ja tuottavat verkkopalvelut!!