Kotisivut – Turku


Tavallisesti kotisivut toimivat markkinointiviestinnän keskiössä, jolloin sinne ohjataan yrityksen palveluista ja tuotteista kiinnostuneita kävijöitä monikanavaisesti eri lähteistä.

Maailma on muuttunut lyhytjänteisemmäksi ja kävijää kiinnostava informaatio tulee tarjota esille salaman nopeasti ja kuin “Manulle illallinen”. Lisäksi ostamisen on oltava helppoa! 

Tämän vuoksi kotisivuihin kannattaa panostaa niin graafisesti kuin tekniikan osalta, löydettävyyttä unohtamatta.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut nykyaikaisia teknologioita hyödyntäen ja huomioimme teknisen ja tarvittaessa myös sisällöllisen hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä vastaaviksi.

Verkkokauppa – Turku

Verkkokauppa tai digitaalinen kauppa on verkossa ja digitaalisissa kanavissa myymistä.

Onko sinun jo aika digitalisoida bisneksesi ja siirtyä verkkokauppaan, jolloin tuotteesi tai palvelusi ovat 24/7 ostettavissa, jopa globaalisti. Tarvittaessa verkkokauppaan voidaan lisätä automaatiota ja tekoälyä prosessien ja käyttäjäystävällisyyden lisäämiseksi.

Valitsemme verkkokauppaasi sopivimman teknologian, joka myös skaalautuu jos kauppasi tekee “Zalandot”. Toteutetamme myös tarvittavat integraatiot esimerkiksi toiminnanohjaukseen.

Kun verkkokauppa on saatu avattua, tiedämme 100% varmuudella miten se saadaan tuottamaan! Olemme siis apuna ja tukena koko matkan ajan ensiaskeleista alkaen.

Investoi verkkopalveluun, joka tuottaa tulosta!

Kymmenien vuosien kokemuksella, tiedämme miten bisnestä tehdään verkossa ja miten ostamisen helppous toteutetaan! Kaikki digitaaliset markkinoinnilliset keinot ovat myös 100% mitattavissa.

Ole yhteydessä, räätälöidään teillekin toimivat ja tuottavat verkkopalvelut!!