Somemainonta

Somemainonta kohderymällesi

Kasvata brändisi tietoisuutta sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa ja hyödynnä sen mahdollisuudet tarkkaan kohdennukseen.

Aktiivinen Meta Ads -mainostilin hoito johtaa parempiin konversiohin ja tuloksiin. Ulkoistaessasi digitaalisen somemarkkinoinnin meille, voit olla varma tuloksista ja palvelun laadusta. Teemme somemainontaan datapohjautuvasti ja tekoälyä hyödyntäen.

Somemainonta voidaan toteuttaa kampanjamuotoisena tai jatkuvana. Olennaista kampanjan onnistumiselle on oikeanlainen kohderyhmää puhutteleva sisältö, jonka luomisen voimme tarvittaessa kokonaan toteuttaa. Oikea kanava, kohdennus ja budjetti asetetaan tavoitteidesi mukaan. Kampanjan jälkeen saat selkeän raportin tuloksista ja suositukset jatkotoimenpiteistä.

 

Somemainonnan hinta

Somemainontaa voidaan tehdä jatkuvana tai kampanjamuotoisena. Jatkuvan somemainonnan hinta on alkaen 300 € /kk ja kampanjat alkaen 500 € /kerta. Hinta sisältää mainonnan suunnittelun, seurannan ja raportoinnin. Mediakulut voidaan myös laskuttaa meidän kauttamme, jolloin yrityksesi luottokorttia ei tarvitse syöttää mainostilille.
 
Somemainonnan hinta määräytyy mainonnan laajuuden mukaan. Kysy rohkeasti tarjousta somemainonnalle!

Facebook-mainonta sopii kaikenkokoisille yrityksille

Facebook yli 2,4 miljoonalla suomalaisella käyttäjällään on Suomen suosituin yhteisöpalvelu. Sen valttikorttina on tarkka kohdennettavuus – antavathan käyttäjät paljon tietoa itsestään ja kiinnostuksen kohteistaan.

Kanavana sosiaalinen media on tehokas! Tutkimusten mukaan noin 80% käyttäjistä on kertonut Facebook-mainonnan vaikuttavan oleellisesti ostopäätöksiinsä. Mainosmuotoja on Facebookissa useita ja oikea mainosmuoto valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Instagram-mainonnalla tavoitat nuoremmat

Instagramin käyttäjät ovat tavallisesti Facebook-käyttäjäjiä nuorempia. Instagram-mainonta voidaan toteuttaa Facebook-mainonnan yhteydessä tai erikseen. Mainosmuotoina suositellaan enemmän liikkuvaa kuvaa, koska se kokemuksiemme mukaan tuottaa parempia tuloksia.

Olemme mielellämme apuna myös tehokkaan mainosmateriaalin tuottamisessa. Liikkuva kuva ei automaattisesti tarkoita kallista videoprojektia, vaan maltillisesti animoimalla saadaan jo kustannukstehokkaasti tehokas mainosmateriaali tehtyä.

Aineistotuotanto somemainontaan

Toteutamme myös näyttäviä animoituja videomainoksia asiakkaillemme, jotka haluavat tehdä somemainonnan itse. Tämä ei tarkoita kallista videoprojektia, vaan animoinnilla saadaan jo ihmeitä aikaiseksi. Vilkkaassa somesyötteessä animaatio saa huomattavasti paremman huomion ja saat enemmän irti kampanjastasi!

Kolme askelta menestyksekkääseen somemainontaan

Näillä kolmella kohdalla onnistut somemainonnassa!

01

Kohderyhmä

Määritellään yhdessä kohderyhmäsi, jolle mainoksia aletaan näyttämään.

02

Aineisto

Luodaan houkuttelava viesti mainokseesi. Hyvä teksti ja liikkuvaa kuvaa.

03

Analysointi

Tulosten ja datan analysointi ja sen pohjalta tehtävät jatkotoimenpiteet.

Tutustu myös näihin somemainonnan kanaviin

TikTok-mainonta

Powerpanda on akkreditoitu TikTok-mainonnan tekijä ja toteutamme mainontaa joko kampanjatyyppisesti tai jatkuvasti TikTokin sovelluksessa tunnetuille brändeille. Lue lisää TikTok-mainonnasta.

LinkedIn-mainonta

LinkedIn on tehokas markkinoinnin väline, kun haluat kohdentaa mainontaa tarkasti valitulle kohderyhmälle tai rekrytoida. Tutustu LinkedIn-mainontaan tarkemmin.

Somemainonnan asiakkaitamme