TikTok-mainonta | Powerpanda Oy | Turku | Tuloksia TikTokissa

TikTok-mainonta

TikTok -mainonnalla tavoitat erityisesti nuoret

Powerpanda on saanut pääsyn TikTokin mainosalustalle ja toteutamme mainontaa joko kampanjatyyppisesti tai jatkuvasti TikTokin sovelluksessa. Toistaiseksi suomalaisia mainostajia ei ole paljon, joten voit saada huomattavan etulyöntiaseman ottamalla TikTokin käyttöön yhtenä mainoskanavana. Hyödynnä siis tämä mahdollisuus – sovelluslatauksia on Suomessa jo yli miljoona!

TikTok on loistava markkinointialusta erityisesti brändeille, jotka myyvät konkreettisia tuotteita kuluttajille, esimerkiksi verkkokaupat. Myös monet muut, ei aineellisia palveluita myyvät yritykset, kuten lääkärit, ravintolat ja asianajotoimistot ovat maailmalla hyötyneet TikTok-mainonnasta, joten rohkaisemme ennakkoluulottomasti kokeilemaan – tällä on helppoa erottua massasta.

Kuten muissakin sosiaalisen median markkinoinneissa, myös TikTokissa mainossisältö tulee olla tarkkaan harkittua ja erottuvaa. TikTokin sisällössä toimii erityisesti räväkkyys, joka vangitsee katsojan eikä huumoria tai itseironiaa kannata unohtaa.

Powerpandalla tekee TikTok -mainontaa jatkuvasti ja olemme mieluusti apunasi niin sisällön tuottamisessa kuin mainonnan toteuttamisessa jatkuvasti suosiotaan kasvattavalla TikTok-alustalla.

Jätä yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.