TikTok-mainonta | Powerpanda Oy | Turku | Tuloksia TikTokissa

TikTok-mainonta

TikTok -mainonnalla tavoitat – erityisesti nuoret

Powerpanda on akkreditoitu TikTok-mainonnan tekijä ja toteutamme mainontaa joko kampanjatyyppisesti tai jatkuvasti TikTokin sovelluksessa tunnetuille brändeille.

Toistaiseksi suomalaisia mainostajia ei ole paljon, joten voit saada huomattavan etulyöntiaseman ottamalla TikTokin käyttöön yhtenä mainoskanavana. Hyödynnä siis tämä mahdollisuus – sovelluslatauksia on Suomessa jo 1,2 miljoonaa!

CPM, eli kustannus tuhatta näyttöä kohden on ollut joissain kampanjoissa jopa 0,7€! Huikea 100 000 näyttöä maksaisi siis 70 €.

TikTok on loistava markkinointialusta erityisesti brändeille, jotka myyvät konkreettisia tuotteita kuluttajille. Myös monet muut, ei aineellisia palveluita myyvät yritykset, kuten lääkärit, ravintolat ja asianajotoimistot ovat maailmalla hyötyneet TikTok-mainonnasta, joten rohkaisemme ennakkoluulottomasti kokeilemaan – tällä on helppo erottua massasta.

Kuten muissakin sosiaalisen median markkinoinneissa, myös TikTokissa mainossisältö tulee olla tarkkaan harkittua ja erottuvaa. TikTokin sisällössä toimii erityisesti räväkkyys, joka vangitsee katsojan eikä huumoria tai itseironiaa kannata unohtaa.

Powerpandalla tekee TikTok -mainontaa jatkuvasti ja olemme mieluusti apunasi niin sisällön tuottamisessa kuin mainonnan toteuttamisessa jatkuvasti suosiotaan kasvattavalla TikTok-alustalla.

Kysy rohkeasti lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.