Etänä auringossa palmujen alla | osa 2

Etänä auringossa palmujen alla | osa 2

Digimarkkinoinnin asiantuntijamme, Peetu Viitala lähti joulukuussa 2022 etätöihin Teneriffan auringon alle! Miten etätyöskentely Atlantin saarella on tähän asti sujunut ja miten arki on lähtenyt rullaamaan? Voit lukea Peetun reissukertomuksen ensimmäisen osan täältä.

Mikä on tämänhetkinen fiilis ja miten arki on lähtenyt Teneriffalla käyntiin?

Olen nauttinut kovasti arjesta täällä. Vireystila on ihan eri luokkaa kuin Suomen pimeydessä. Aloitan työt aikaisin aamulla aamukahvin voimin ja pidän lounastauon noin klo 11. Yleensä lopettelen työpäivän iltapäivällä klo 13-15 välissä ja menen pelaamaan beach volleyta. Sairastuin ärhäkkään koronaan noin kolme viikkoa sitten, mutta nyt olen taas päässyt vapaa-ajalla pelailemaan. Sairastumista lukuunottamatta kaikki on sujunut hyvin pitkälle juuri niin kuin odotinkin.

Onko töitä ja vapaa-aikaa ollut sopivassa suhteessa?

Työskentely on sujunut hyvin, etenkin kun täällä auringon paistaessa riittää itsellä henkisesti virtaa paremmin kuin Suomessa talven pimeydessä. Vapaa-ajalla olen rantalentopallon pelaamisen lisäksi uinut alloissa, pyöräillyt ja nauttinut ennen kaikkea auringosta sekä uusista ihanista ihmisistä, joita olen tavannut paljon varsinkin beach volley -kentillä. 

Onko jokin asia yllättänyt tai onko reissulla tullut vastaan jotain haastavia tilanteita?

Ainoa asia, joka on yllättänyt hieman, on se, että vaikka säätiedotuksessa luvataan sadetta, se ei luultavasti pidä ollenkaan paikkaansa. Reilun kuukauden aikana täällä on satanut ehkä kaksi kertaa. Ainut haaste on ollut sairastuminen, koska oli tosi tylsää maata viikko sängyssä.

Mikä etätyömatkalla on ollut parasta tähän asti ja millaisia odotuksia on loppureissun ajaksi?

Parasta on ehdottomasti ollut aurinko, meri, ranta ja beach volley sekä ihmiset. Ehkä siirrän lentoa kuukaudella tai kahdella ja jäänkin tänne vielä hetkeksi…

Noo vitsi vitsi! Aion viimeiset kaksi viikkoa nauttia auringosta niin paljon kuin se vain suinkin on mahdollista, käydä surffaamassa ja viettää aikaa uusien ystävien kanssa.

– Peetu


Lue täältä, miten Peetun loppureissu sujui!