Graafinen suunnittelu – miksi se on tärkeää brändillesi?

Graafinen suunnittelu – miksi se on tärkeää brändillesi?

Graafisen suunnittelu tarkoituksena ei ole vain saada jotain näyttämään hyvältä, vaan se järjestää viestinnän mahdollisimman vaikuttavalla tavalla. Yhdistämällä hyvin tehdyn kuvaviestinnän vaikuttavaan ja kohderyhmäänsä puhuttelemaan otsikkoon sekä tekstisisältöön saat tuloksia aikaiseksi hämmästyttävällä tavalla. Kuva toki kertoo usein enemmän kuin tuhat sanaa, mutta älä unohda tekstisisältöä

Kauneus houkuttelee ja graafinen suunnittelu tarjoaa kauneutta kohderyhmän houkuttelemiseksi. Markkinoinnissa ei kuitenkaan ole kyse vain kaudesta; mainoksella, sähköpostilla tai verkkosivustolla on hyvin lyhyt aika kiinnittää huomio. Jos kohderyhmä saa tuon lyhyen ajan sisällä jotain, joka saa heidät katsomaan kahdesti, he pysähtyvät vastaanottaman viestin. Hyvin suunniteltu markkinointi auttaa kohderyhmää näkemäön viestin kauneuden ohi, mutta houkutteleva grafiikka sitouttaa heidät.

Tässä vielä kolme hyvää syytä, miksi graafiseen suunnitteluun kannattaa panostaa ja miten se maksaa itsensä takaisin

1. Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran
Graafinen suunnittelu on tärkeää, koska se auttaa yritystä tekemään positiivisen ja kestävän vaikutelman. Ensivaikutelma on armoton – et saa toista mahdollisuutta.

2. Johdonmukaisuus luo uskottavuutta
Ei ole merkitystä millä toimialalla olet – graafinen suunnittelu auttaa yritystäsi luomaan uskottavuutta. Jos esimerkiksi luot mahtavaa ja kohderymän arvostamaa sosiaalisen median sisältöä, mutta jokainen viesti näyttää erilaiselta, menetät paljon. Yhtenäinen viesti tunnistetaan syötteestä ja osuu silmään. Sama ilme tulee toki jatkua kautta linjan kotisivuista ikkunateippauksiin ja painettuun materiaaliin. Hyvä tapa on tehdä kunnollinen graafinen ohjeistus tukemaan yhdenmukaisuudessa.

3. Viestisi on merkityksellinen
Yritykselläsi on aina tarina. Olitpa sitten yksinyrittäjä, joka myy tuotteita verkkokaupassa tai sarjayrittäjä, joka aloittaa seuraavan yrityksen. Graafisessa suunnittelussa on kyse tämän ainutlaatuisen tarinan välittämisestä nykyisille ja tuleville asiakkaille.

Oletko kiinnostunut graafisen suunnittelun palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä pienessä tai isossa tarpeessa!