Traduct ♥ Powerpanda – turkulaisyritykset yhteistyöhön

Traduct ♥ Powerpanda – turkulaisyritykset yhteistyöhön

Mainostoimisto Powerpanda ja käännöstoimisto Traduct aloittavat tiiviin yhteistyön!

Traduct Oy on vuonna 1985 perustettu turkulainen käännöstoimisto, ja yritys on toimittanut laadukkaita käännöksiä asiakkailleen jo lähes 40 vuoden ajan. On kyse sitten teknisistä termeistä, juridisen tarkoista asiakirjoista tai lennokkaan luovasta sisällöntuotannosta, Traductilla tiedetään, miten käännökset hoidetaan kirkkaasti maaliin – laadukkaasti ja nopealla aikataululla.Powerpanda on aito, avoin ja tuloshakuinen mainostoimisto, joka tuottaa asiakkailleen liikuttavaa markkinointia usean kymmenen vuoden ammattitaidolla. Powerpandalta saat kaikki markkinoinnin palvelut kartoituksesta ja suunnittelusta toteutukseen ja vaikuttaviin tuloksiin asti.

”Olemme suht samankokoiset turkulaiset firmat, joilla on kuitenkin ihan eri asiakaskunta. Yhdessä tekemällä ja näkymällä molemmat yritykset pystyvät tästä eteenpäin tarjoamaan asiakkailleen entistä laajempia palvelukokonaisuuksia”, kertoo Traductin toimitusjohtaja Turkka Kulmala.

”Eniten yhteistyöstämme hyötyvät meidän molempien asiakkaat”, jatkaa Powerpandan toimitusjohtaja Janne Oksa.

Molemmat tuntevat toistensa tavat toimia sillä yritykset ovat aiemmin olleet toistensa asiakkaita.

”Haluamme tehdä yhteistyötä nimenomaan Powerpandan kanssa, sillä olemme itse olleet heidän asiakkaansa. Olemme niin sanotusti testanneet heidän tapansa työskennellä ja pidämme heidän hyvästä energiastaan”, Turkka kertoo.

”Traductilla on aina rehti meininki ja hyvien tyyppien kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä”, Janne jatkaa.

Yritykset pystyvät yhteistyössä toteuttamaan monikieliset työt, kuten esimerkiksi kotisivuprojektit alusta loppuun. Traduct huolehtii muun muassa olemassa olevien kieliversioiden kielentarkastuksesta, uusien kotisivujen ja markkinointimateriaalien käännöksistä, sekä teknisestä sisällöntuotannosta. Powerpanda puolestaan hoitaa kotisivujen ja markkinointimateriaalien suunnittelun ja toteutuksen, suomenkieliset SEO eli hakukoneoptimoidut tekstisisällöt sekä muut markkinointitekstit. Yhteistyössä pystymme toteuttamaan myös SEO tekstisisältöjä eri kielillä.