Resepti onnistuneeseen ja rentouttavaan joululomaan - Powerpanda Oy

Resepti onnistuneeseen ja rentouttavaan joululomaan

Joulu on rauhoittumisen ja levon aikaa. Monet paahtavat koko vuoden töiden parissa tukka pitkänä kunnes viimein koittaa hetki, jolloin saat vetää paketista saadut isoäidin kutomat villasukat jalkaan ja istahtaa nojatuoliin konvehtirasian äärelle.

Tässä resepti onnistuneeseen ja rentouttavaan joululomaan:

Suunnittele, valmistele ja ajasta!

Markkinoinnin pyörät eivät pysähdy joulunakaan. Esimerkiksi sosiaalinen media ei hiljene edes loma-aikoina, mutta eri kanavissa ei silti välttämättä tarvitse itse päivystää. Valmistele kampanjat sekä ajasta kaikki blogitekstit ja somejulkaisut valmiiksi. Voit myös ostaa someylläpidon ja -asiakaspalvelun ulkopuoliselta yritykseltä, jolloin voit itse viettää lomasi rennosti ja somettomasti.

Tyhjennä to-do-listalta välttämättättömät työt

Onko tehtävälistasi kilometrin mittainen? Painaako mieltäsi roikkumaan jääneet asiat? Kaikkea ei onneksi tarvitse saada valmiiksi edes vuoden loppuun mennessä. Jaottele listaltasi löytyvät tehtävät kahteen osaan: kiireellisiin ja ei-kiireellisiin. Hoida kaikki kiireelliset tehtävät pois alta ja jätä ei-kiireelliset suosiolla ensi vuoteen. Näin saat mielestäsi pois kaikki sellaiset työt, jotka voit hoitaa myöhemminkin.

Lompsahda lomalle

Kytke vielä lopuksi lomasähköposti päälle, niin olet valmis nauttimaan lomasta ja läheistesi seurasta.

Rauhallista joulua!