Näin kirjoitat hakukoneoptimoitua sisältöä kotisivuillesi - Powerpanda Oy

Näin kirjoitat hakukoneoptimoitua sisältöä kotisivuillesi

Kotisivuille tai verkkokauppaan ei kannata rustailla ihan mitä sattuu, sillä tekstisisällöllä on paljon merkitystä esimerkiksi hakukoneoptimoinnin kannalta. Mitä laadukkaampaa sisältöä kotisivuiltasi löytyy, sen paremmin sivustosi löytyy Googlen hakutuloksista. Tässä kolme vinkkiä, joilla saadaan hakukoneoptimointi kuntoon tekstisisällön avulla!

1. Mieti millaisia sanoja kotisivujesi tekstissä käytät. Jos myyt esimerkiksi kalastusverkkoja, kannattaa mainita kalastusverkko -sana sekä perusmuodossa että taivutettuna riittävän usein.

2. Mitä enemmän sisältöä kotisivuilla on, sen paremmin sieltä löytyy myös potentiaalisia asiakkaita kiinnostavaa sisältöä ja he viettävät sivustolla enemmän aikaa.

3. Tuota kotisivuillesi jatkuvasti uutta sisältöä. Blogin käynnistäminen ja blogitekstien säännöllinen julkaisu on hyvä keino pitää yllä säännöllistä sisällöntuotantoa.

Tarvitsetko apua kotisivujesi sisällöntuotantoon? Ole yhteydessä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Janne
0400-521195
janne@powerpanda.fi

PS. Epäiletkö hometta asunnossasi? Pyydä Homehurtta -homekoira avuksesi! Jos olet uusimassa lattiaa, harkitse epoksilattiaa. Haluatko kesäkuntoon, tsekkaa Personal Trainer Panu Koponen.