Millaisen ensivaikutelman yrityksesi antaa? - Powerpanda Oy

Millaisen ensivaikutelman yrityksesi antaa?

Nykypäivänä yritykset ja asiakkaat kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran verkossa. Siksi ei ole yhdentekevää, millaisen ensivaikutelman esimerkiksi yrityksesi kotisivut tai verkkokauppa yrityksestäsi antavat.

Yksi sivuston tärkeimmistä ominaisuuksista on helppokäyttöisyys. Tässä 4 ominaisuutta, joihin panostamalla luot kaikille sivustolla vieraileville positiivisen käyttäjäkokemuksen.

1. Kotisivujen ulkoasu

Näyttääkö sivusto selkeältä ja löytääkö sieltä etsimänsä? Onko se visuaalisesti houkutteleva ja herättääkö se vierailijan mielenkiinnon?

2. Responsiivisuus

Suurin osa sivustollasi vierailevista ihmisistä käyttää mobiililaitetaa. Siksi sivustosi tulee olla responsiivinen, jotta se pystyy tarjoamaan saman käyttökokemuksen kaikilla mahdollisilla laitteilla.

4. Nopeus

Suurin osa vierailijoista poistuvat sivustolta, jos latausaika on liian pitkä. Tutkimusten mukaan jo kolmen sekunnin latausajalla menetetään yli puolet asiakkaista. Siksi sivuston latausnopeuteen kannattaa ehdottomasti panostaa.

5. Navigointi

Sivustolla navigointi ja eteneminen tulee olla selkeää ja helppoa. Vierailijan tulee löytää etsimänsä asiat nopeasti, ilman turhaa kikkailua. Mitä kauemmin asiakas sivustollasi viihtyy, sen todennäköisemmin eurot kilahtavat kassaasi!

Tarvitseeko kotisivusi tai verkkokauppasi uudistamista? Ole yhteydessä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi!

Janne
0400-521195
janne@powerpanda.fi