Esittelyssä Powerpandan uusi digital marketing specialist, Peetu Viitala - Powerpanda Oy

Esittelyssä Powerpandan uusi digital marketing specialist, Peetu Viitala

Syyskuussa Powerpandan tiimi kasvoi entisestään, kun mukaan liittyi digimarkkinoinnin taituri, Peetu Viitala. Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevan Peetun työnkuvaan kuuluu Powerpandalla niin verkkosivujen kehittämistä, hakukoneoptimointia kuin datan hyödyntämistäkin.

Peetu aloitti työuransa urheilun ja hyvinvoinnin parissa ja häneltä löytyy takataskusta useampi alan tutkinto niin Suomesta kuin Espanjastakin. Turkuun muutettuaan fysioterapeuttiopinnot vaihtuivat kuitenkin melko nopeasti koodariopintoihin Code Academylla. 

“Olin siihen mennessä rakentanut muiden töiden ja opintojen ohessa verkkosivuja ja aloin miettiä alanvaihtoa tosissani”, Peetu kertoo.

Kurssit käytyään Peetu ryhtyi yrittäjäksi ja alkoi työskennellä digimarkkinoinnin parissa kokopäiväisesti. Alanvaihto ja uuteen hyppääminen kannatti eikä Peetu ole katunut päätöstään hetkeäkään.

“Pitkään etsin sitä omaa polkua ja nyt ajatus on kristallin kirkas. Tiedän mitä haluan tehdä ja odotan jokaista työpäivää innoissani”, Peetu sanoo.

Peetulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja ulospäinsuuntautuneena persoonana hänelle on todella tärkeää käydä asiakkaiden kanssa avointa keskustelua, jotta kaikki pysyvät projektissa kartalla ja ymmärtävät, mitä ollaan tekemässä. Myös Kärsivällisyys ja periksiantamattomuus kuuluvat Peetun vahvuuksiin.

“Kilpaurheilu on päämäärätietoista hommaa ja uskon, että siitä on hyötyä myös tässä työssä”, hän toteaa.

Millaisia odotuksia Peetulla on Powerpandalle?

“Tähän asti olen viihtynyt todella hyvin ja uskon viihtyväni myös jatkossa! Odotan oppivani lisää ja kehittyväni digimarkkinoinnin parissa entistä paremmaksi. Nautin myös siitä, että saan olla työssäni luova. Työyhteisö on usein kuin toinen perhe ja toivon, että tutustumme ja vietämme työkavereiden kanssa aikaa myös töiden ulkopuolella”, Peetu kertoo.

Tervetuloa mukaan Powerpandan tiimiin, Peetu!