REKRY: WP Developer - Powerpanda Oy Turku

REKRY: WP Developer

Muut tekee mitä uskaltaa, me mitä halutaan!

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, meillä on melkoisen hyviä asiakkaita ja kokenut loistavan työilmapiirin puolesta puhuva yrittäjäporukka, joiden yrityksissä on aina ennenkin hyvin viihdytty.

Töitä tehdään viihtyisissä tiloissamme tai sitten etänä. WordPress ja WooCommerce ovat osana monia projektejamme, joten vahva kokemus näistä olisi mukavaa. Plussaa muusta osaamisesta, kuten graafisesta osaamisesta, hakukoneoptimoinnista, palvelinteknologioiden ymmärryksestä ja integraatioista. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Pääset vaikuttamaan valittuihin teknologioihin ja muutenkin annamme hyvin vapaat kädet suunnitella työnkuvaa, valita sopivimmat työvälineet ja edut. Vapaa-aikanakin viihdymme hyvin yhdessä ja järjestämme mielellämme kaikenlaista toimintaa, kuten veneilyä, liikuntaa ja miksei vaikka vuokrattaisi mökkiä Himokselta ja tehtäisi siellä viikko töitä?

Tukea ja apua saat tarvittaessa kollegoiltasi joko yrityksen sisältä tai laajasta alihankintaverkostostamme.

Tavoitteenamme on kasvaa sopivankokoiseksi muutaman kymmenen hengen yritykseksi, mutta yhdestä asiasta ei tingitä ja se on hyvä itseohjautuva työilmapiiri: Luottamus, vapaus ja vastuu -ajattelulla.

Jos koet olevasi sopiva henkilö porukkaamme ja omaat jo jonkin verran työkokemusta, tule mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen.

Laita viesti ja referenssejä osoitteeseen juuso@powerpanda.fi. Katsotaan siitä askelmerkkejä eteenpäin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

WP Developer Turku