REKRY: Mobiilisovelluskehittäjä

REKRY: Mobiilisovelluskehittäjä

Muut tekee mitä uskaltaa, me mitä halutaan!

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, meillä on melkoisen hyviä asiakkaita ja kokenut loistavan työilmapiirin puolesta puhuva yrittäjäporukka, joiden yrityksissä on aina ennenkin hyvin viihdytty.

Töitä tehdään viihtyisissä tiloissamme Portsassa tai sitten etänä.

Nyt haussa on sopivasti kokemusta omaava mobiilisovelluskehittäjä (iOS- ja Android) asiakasprojekteihin. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja englantikin sujuu ainakin jotenkuten.

Pääset vaikuttamaan valittuihin teknologioihin ja muutenkin annamme hyvin vapaat kädet suunnitella työnkuvaa, valita sopivimmat työvälineet ja edut. Vapaa-aikanakin viihdymme hyvin yhdessä ja järjestämme mielellämme kaikenlaista toimintaa, kuten veneilyä, liikuntaa ja miksei vaikka vuokrattaisi mökkiä Himokselta ja tehtäisi siellä viikko töitä?

Tukea ja apua saat tarvittaessa kollegoiltasi joko yrityksen sisältä tai laajasta alihankintaverkostostamme.

Tavoitteenamme on kasvaa sopivankokoiseksi muutaman kymmenen hengen yritykseksi, mutta yhdestä asiasta ei tingitä ja se on hyvä itseohjautuva työilmapiiri: Luottamus, vapaus ja vastuu -ajattelulla.

Jos koet olevasi sopiva henkilö porukkaamme ja omaat jo jonkin verran työkokemusta, tule mukaan sangen mukavaan työyhteisöömme ja työskentelemään merkityksellisten ja näkyvien ”siistien” projektien parissa

Laita rohkeasti viestiä ja referenssejä osoitteeseen juuso@powerpanda.fi. Katsotaan siitä askelmerkkejä eteenpäin.