REKRY: Full Stack Developer kaksi paikkaa

REKRY: Full Stack Developer kaksi paikkaa

Muut tekee mitä uskaltaa, me mitä halutaan!

Haluatko mukaan tekemään siistejä juttuja uuteen digialan yritykseen? Ensimmäisinä rekrytointeina pääset vaikuttamaan moniin asioihin, kuten mihin suuntaan yritystä kehitetään ja luonnollisesti ensimmäisinä rekryinä sinulla on mahdollisuus erilaisiin sitouttamispaketteihin.

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, meillä on melkoisen hyviä asiakkaita ja kokenut loistavan työilmapiirin puolesta puhuva yrittäjäporukka, joiden yrityksissä on aina ennenkin hyvin viihdytty.

Töitä tehdään viihtyisissä syksyllä avattavissa uusissa tiloissamme tai sitten etänä kotona tai mökillä. WordPress ja WooCommerce ovat osana monia projektejamme, joten kokemus näistä olisi mukavaa. Plussaa muusta osaamisesta alustojen ja teknologian parissa ei tietenkään lasketa haitaksi, jos vaikka omaat kokemusta Magentosta, Drupalista tai palvelinteknologioista, integraatioista jne.

Pääset vaikuttamaan valittuihin teknologioihin ja muutenkin annamme hyvin vapaat kädet suunnitella työnkuvaa, valita sopivimmat työvälineet ja edut. Vapaa-aikanakin viihdymme hyvin yhdessä ja järjestämme mielellämme kaikenlaista toimintaa, kuten veneilyä, liikuntaa ja miksei vaikka vuokrattaisi mökkiä Himokselta ja tehtäisi siellä viikko töitä?

Tukea ja apua saat tarvittaessa kollegoiltasi joko yrityksen sisältä tai laajasta alihankintaverkostostamme.

Tavoitteenamme on kasvaa sopivankokoiseksi muutaman kymmenen hengen yritykseksi, mutta yhdestä asiasta ei tingitä ja se on hyvä itseohjautuva työilmapiiri: Luottamus, vapaus ja vastuu -ajattelulla.

Jos koet olevasi sopiva henkilö porukkaamme ja omaat jo jonkin verran työkokemusta, tule mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen. Laita viesti juuso@powerpanda.fi ja katsotaan siitä askelmerkkejä eteenpäin.