REKRY: Digital Marketing Specialist - Powerpanda Oy

REKRY: Digital Marketing Specialist

Muut tekee mitä uskaltaa, me mitä halutaan! Haluatko mukaan tekemään siistejä juttuja uuteen digialan yritykseen? Ensimmäisinä rekrytointeina pääset vaikuttamaan moniin asioihin, kuten mihin suuntaan yritystä kehitetään ja luonnollisesti ensimmäisinä rekryinä sinulla on mahdollisuus erilaisiin sitouttamispaketteihin.


Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, meillä on melkoisen hyviä asiakkaita ja kokenut loistavan työilmapiirin puolesta puhuva yrittäjäporukka, joiden yrityksissä on aina ennenkin hyvin viihdytty.

Töitä tehdään viihtyisissä syksyllä avattavissa uusissa tiloissamme tai sitten etänä kotona tai mökillä. 

Sinulle on tuttuja eri digimarkkinoinnin alustat, kanavat ja työkalut – SEO ja SEM erityisesti. Käytät sujuvasti kerättyä dataa ja analytiikkaa tulosten maksimoimiseen. Kokemus markkinointisuunnitelmien tuottamisesta on plussaa. Toivottavasti osaat nähdä tonttisi osana isompaa kokonaisuutta, johon kuuluu muitakin yrityksemme palveluita.

Pääset vaikuttamaan valittuihin digimarkkinoinnin teknologioihin ja muutenkin annamme hyvin vapaat kädet suunnitella työnkuvaa, valita sopivimmat työvälineet ja edut. 

Vapaa-aikanakin viihdymme hyvin yhdessä ja järjestämme mielellämme kaikenlaista toimintaa, kuten veneilyä, liikuntaa ja miksei vaikka vuokrattaisi mökkiä Himokselta ja tehtäisi siellä viikko töitä?

Tukea ja apua saat tarvittaessa kollegoiltasi joko yrityksen sisältä tai laajasta alihankintaverkostostamme. Tavoitteenamme on kasvaa sopivankokoiseksi muutaman kymmenen hengen yritykseksi, mutta yhdestä asiasta ei tingitä ja se on hyvä itseohjautuva työilmapiiri: Luottamus, vapaus ja vastuu -ajattelulla.

Jos koet olevasi sopiva henkilö porukkaamme ja omaat jo jonkin verran työkokemusta, tule mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen. Laita viesti janne@powerpanda.fi tai janne@powerpanda.fi, niin katsotaan siitä askelmerkkejä eteenpäin.

Digital Marketing Specialist Turku