REKRY: Asiakaspäällikkö Turku - Powerpanda Oy

REKRY: Asiakaspäällikkö Turku

Muut tekee mitä uskaltaa, me mitä halutaan!

Meillä on avoinna vakituinen työpaikka juuri sinulle, ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ Turun talousalueelle.

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, meillä on melkoisen hyviä asiakkaita ja kokenut loistavan työilmapiirin puolesta puhuva yrittäjäporukka, joiden yrityksissä on aina ennenkin hyvin viihdytty. Töitä tehdään viihtyisissä uunituoreissa tiloissamme tai sitten etänä.

Työtehtävässä menestymisessä sinua auttavat tietotaito kotisivuista ja verkkokaupoista sekä niiden alustoista, tiedostat myös hakukoneoptimoinnin mahdollisuudet. Sinulla on ymmärrystä Google-tuoteperheestä ja somesta kaikkine variaatioineen. Hallitset myös analytiikan ja datan maailmaa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot sekä halu voittaa. Näkemyksellinen myynti on myös sinulle tuttua huttua. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on ajokortti ja käytössäsi auto.

Pääset vaikuttamaan myynnin profiloitumiseen ja muutenkin pääset suunnittelemaan työnkuvaa, valitsemaan sopivimmat työvälineet ja edut. Pääset myös kehittämään asiakassegmenttien myyntiä sekä asiakaskohtaisia palvelukonsepteja.

Tukea ja apua saat tarvittaessa kollegoiltasi joko yrityksen sisältä tai laajasta alihankintaverkostostamme.

Vapaa-aikanakin viihdymme hyvin yhdessä ja järjestämme mielellämme kaikenlaista toimintaa, kuten veneilyä, liikuntaa ja miksei vaikka vuokrattaisi mökkiä Himokselta ja tehtäisi siellä viikko töitä?

Tavoitteenamme on kasvaa sopivankokoiseksi muutaman kymmenen hengen yritykseksi, mutta yhdestä asiasta ei tingitä ja se on hyvä itseohjautuva työilmapiiri: luottamus, vapaus ja vastuu -ajattelulla.

Jos koet olevasi sopiva henkilö porukkaamme ja omaat jo digitaalisen kentän B2B-työkokemusta, tule mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen.

Laita hakemus ja cv osoitteeseen janne@powerpanda.fi. Katsotaan siitä askelmerkkejä eteenpäin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Asiakaspäällikkö rekry Turku