Rekry: Account Manager

Rekry: Account Manager

Muut tekee mitä uskaltaa, me mitä halutaan!

Meillä on avoinna vakituinen työpaikka juuri sinulle, ACCOUNT MANAGER Turun talousalueelle.

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, meillä on melkoisen hyviä asiakkaita ja kokenut loistavan työilmapiirin puolesta puhuva yrittäjäporukka, joiden yrityksissä on aina ennenkin hyvin viihdytty.

Töitä tehdään viihtyisissä uunituoreissa tiloissamme tai sitten etänä.

Työtehtävässä menestymisessä sinua auttavat tietotaito monikanavaisesta markkinoinnista, kotisivuista ja verkkokaupoista. Tiedostat myös hakukoneoptimoinnin mahdollisuudet. 

Sinulla on ymmärrystä Google-tuoteperheestä ja somesta kaikkine variaatioineen. Hallitset myös analytiikan ja datan maailmaa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot sekä halu voittaa. Näkemyksellinen myynti on sinulle tuttua huttua eikä uusasiakashankinta kuulosta vieraalta. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti Suomen kielellä.

Pääset vaikuttamaan myynnin profiloitumiseen ja muutenkin pääset suunnittelemaan työnkuvaa, valitsemaan sopivimmat työvälineet ja edut. Pääset myös kehittämään asiakassegmenttien myyntiä sekä asiakaskohtaisia palvelukonsepteja.

Tukea ja apua saat tarvittaessa kollegoiltasi joko yrityksen sisältä tai laajasta alihankintaverkostostamme. Asiantuntijamme edustavat alansa huippua, joiden osaamista on ilo myydä!

Vapaa-aikanakin viihdymme hyvin yhdessä ja järjestämme mielellämme kaikenlaista toimintaa, kuten veneilyä, liikuntaa ja miksei vaikka vuokrattaisi mökkiä Himokselta ja tehtäisi siellä viikko töitä?

Tavoitteenamme on kasvaa sopivankokoiseksi yritykseksi, mutta yhdestä asiasta ei tingitä ja se on hyvä itseohjautuva työilmapiiri: Luottamus, vapaus ja vastuu -ajattelulla.

Jos koet olevasi sopiva henkilö porukkaamme ja omaat jo digitaalisen kentän työkokemusta, tule mukaan kasvavaan vakaavaraiseen yritykseen.

Laita viesti osoitteeseen janne@powerpanda.fi. Katsotaan siitä askelmerkkejä eteenpäin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!