Esittelyssä Powerpandan uusi myyntijohtaja ja osakas, Janne Oksa! - Powerpanda Oy

Esittelyssä Powerpandan uusi myyntijohtaja ja osakas, Janne Oksa!

Pääsiäisen jälkeen Powerpandan tiimi kasvoi, kun myyntijohtajan ja osakkaan saappaisiin astui digimarkkinointialan konkari, Janne Oksa.

Janne on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa jo 12 vuoden ajan. Datan ymmärtäminen ja hyödyntäminen on Jannen mukaan yksi tärkeimmistä digimarkkinointiin liittyvistä taidoista ja hän tietää myös, missä kanavissa yritysten kannattaa nykypäivänä näkyä ja kuulua.

Digimarkkinointiin liittyvän osaamisen lisäksi muita Jannen vahvuuksia on taito kuunnella asiakkaita sekä vilpitön halu auttaa muita. Hänelle on tärkeää olla asiakkaidensa tavoitettavissa eikä hänen työpuhelimensa sulkeudu arkisin klo 17. Pitkien ja kestävien asiakassuhteiden luominen ja vaaliminen on Jannelle ensiarvoisen tärkeää.

“Asiakkaat on mulle monta kertaa enemmän kavereita kuin asiakkaita”, Janne kertoo.

Janne on paitsi paljasjalkainen turkulainen, myös yrittäjäsuvun vesa ja pitkän linjan yrittäjä. Hän on kova tekemään töitä ja on kartuttanut kokemusta useammassa digimarkkinointialan yrityksessä, mutta millaisia odotuksia Jannella on Powerpandalle?

“Powerpanda on nuori ja notkea yritys ja haluamme tiimin kanssa yhdessä panostaa vahvaan paikallisuuteen ja vakaaseen kasvuun”, Janne sanoo.

Tervetuloa mukaan Powerpandan tiimiin, Janne!


Jannen saa (lähes mihin aikaan tahansa) kiinni puhelimitse  0400 521 195 tai sähköpostitse janne@powerpanda.fi.