Google Discovery Ads

Liidejä ja konversioita

Google Discovery Ads -mainonta on Googlen vastaisku Facebook- ja Instagram-mainonnalle ja sillä teet brändiäsi tunnetuksi ja generoit liidejä Youtubessa, Google Discovery -alustalla ja Gmailissa.

Mainoksia näytetään ihmisen mielenkiinnon kohteen perusteella sisällön, esimerkiksi uutisartikkeleiden joukossa. Mainoksia näytetään sisällöissä maltillisesti, joka kasvattaa mainosten huomioarvoa ja tehoa eikä käyttäjää hukuteta bannereihin.

Ainakin vielä toistaiseksi Google Discovery -mainonta on Suomessa vähäistä, jolloin kustannukset ovat erittäin kohtuullisia saavutettuun hyötyyn nähden. Kannattaa siis toimia nopeasti! Discovery -mainontaa voidaan tehdä jatkuvilla kampanjoilla tai määräaikaisesti esimerkiksi tuotelanseerauksen tai verkkokaupan avaamisen yhteydessä.

Google Discovery -mainonnassa hyödynnetään Googlen yleisösignaaleja ja ihmisten ostoaikeisiin liittyviä signaaleja. Näin ollen voit tarjota visuaalisesti näyttäviä mainoksia ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. Mainontaa voidaan myös kohdentaa tarkasti, esimerkiksi iän, sukupuolen tai kiinnostusten perusteella. Mainontaa on mahdollista kohdentaa myös ihmisille, jotka ovat vierailleet kilpailijasi verkkosivustolla.

Google Discovery Ads
Google Partner

 

Tarjoamme Google Discovery -mainonnan asiakkaillemme ainutlaatuisella palvelukokemuksella, joka johtaa parempiin tuloksiin. Kerran kuukaudessa tai sovitusti saat asiantuntijamme manuaalisesti tekemän raportin mainonnan tehosta ja kehitysehdotuksista. Raportti voidaan käydä läpi myös tapaamisessa.